Home About Us Our Services  Blueline Infratech Pvt Ltd - Leaders In Real Estate
31 0

Posted by  in Uncategorized

Jesu li promjene u Air Serbiji napredak ili nazadovanje 1 dio

Jula, osnovana Air Yugoslavia (YUGAIR) JAT-ov pogon za carter vazdušni saobracaj kao samostalna jedinica sa sopstvenim finansiranjem i organima upravljanja. Pored organizovanja carter letova u Evropi Air YU uspostavlja, po prvi put, i carter letove iz SAD i Kanade. Decembra, tehnicka direkcija JAT-a dobila je sertifikat Federal Aviation Administration kojim su spremnost i rad tehnicke direkcije ocenjeni najvišim ocenama. Ovim dokumentom dobija se pravo popravke i revizije na svim vazduhoplovima proizvedenim u SAD, cime je znatno proširen plasman JAT-ovih tehnickih usluga. 1379 izvršeno spajanje preduzeca za civilni vazdušni saobracaj JAT i preduzeca za opravku vazduhoplovnog materijala „Aeroremont“ u jedno preduzece.

https://podgorica.taxi/

Februara, leteca Galerija – prva aukcija slika nad Atlantikom u JAT-vom DC-10 YU-AMA na redovnoj liniji Beograd – Zagreb – Njujork. To je prva aukcija priredjena u avionu u istoriji vazdušnog saobracaja. Aprila, otvorena linija Beograd – Peking.

PREVOZ UMRLIH

OK, i sada je stvarno dosta ovog nepotrebnog prepucavanja, te ponavljanja argumenata u beskraj. Zato što je već odavno shvaćen vaš argument, JAT možda nije bio launch customer, iako tako navode izvori, nego je možda bio 2. Ili čak 3.

Post-pandemic planning: 30 of the most stunning beaches in Europe – Evening Standard

Post-pandemic planning: 30 of the most stunning beaches in Europe.

Posted: Thu, 16 Apr 2020 07:00:00 GMT [source]

Aviokompanija u Evropi i 31. U svetu po broju prevezenih putnika? A usput baci oko na JAT istoriju koju sam dole postovao.

Preuzima li Hainan Air Serbiju?

A to znači demotivaciju konkurencije. Januara, doletela šesta Caravella YU-AHG. Na njoj je u JAT-u odmah izvršena modifikacija putnicke kabine radi podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ povecanja broja sedišta sa 86 na 91. Aprila, JAT ponovo uvodi liniju za Bukurešt. Aprila, JAT od Lufthanse kupio još jedan Convair CV-440 YU-ADO.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Ako imate prilike pogledajte kako izgleda strajk radnika u Juznoj Koreji. Prsti od udaraca i tuce izmedju radnika i policije, a sve to verovatno jer radnici ne mogu vise da zive i rade pod sadasnjim uslovima. S obzirom na ovoliku količinu podataka i procena koje dajete, verujem da ćete moći da date još nekoliko. Nedavno sam pročitao da ste naveli da bi Air Serbia trebala razmisliti o promeni svog sistema letenja po talasima pa me interesuje da li mislite da je takav sistem od početka bio dobar ?

Usluga Prevoza Putnika

Nije uvek i nije za svakog samo obala Jadrana ili clanstvo u EU „potencijal“ odredjene zemlje. Code-share sa Hainanom je ekstremno bitan za opstanak ove linije. https://taxi-travel.me/ To sam i napisao u članku o tome. Ekstremno bitan! Hainan ima običaj povlačenja sa linija koje ne donose profit. 35% linija je zatvorio do sada.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Mislim da Er Srbiji treba novi početak 2.0 koji mora da krene od kraja odnosno odgovorom na pitanje kome ćemo na kraju da prodamo kompaniju. Postojeći menadžment je svu https://podgorica.taxi/ energiju trošio na frizure stjuardesa i, kao što si napisao, tržište se znatno promenilo za 4 godine. Er Srbija trenutno vredi isto koliko je vredeo Jat – 0 EUR.